lørdag den 29. januar 2011

Den anden gave fra give away konkurrencen

I et tidligere indlæg viste jeg nogle øreringe jeg vandt i en give away konkurrence fra Blohms Denmark og Dressed by Maniacs. I dag har jeg så modtaget de andre øreringe som også indgik i konkurrencen og hvor er de bare søde. Jeg er vild med de små ugletær og farverne. Det er noget lækkert blødt læder og så var de pakket ind i noget rigtig fint uglepapir
Som jeg skrev i det andet indlæg er det altså dejligt at have smykker, som jeg ikke selv har lavet og i helt andre materialer end hvad jeg selv arbejder i. Det har I gjort rigtig godt Maria og Louise. Jeg er blevet rigtig glade for dem.
Folkens tjek endelig deres blogs, de har utrolig mange spændende ting og projekter at byde på.............................

In a previous post I showed some earrings I won in a giveaway competition from Blohms Denmark and Dressed city Maniacs. Today I received the other earrings which also were included in the competition and they are so cute. I love the little owl toes and the colors. It's nice soft leather and they were wrapped up in some really nice owl paper.
As I wrote in another post, that it is so nice to have jewelry that I not have made and in very different materials than what I work in. Really well done Maria and Louise. I am really like the earrings.
Folks check their blogs, they have so many exciting things and projects to offer.

2 kommentarer:

  1. Hvor er de bare fantastiske. Du er godt nok heldig.

    Ditte, Birdie and I

    SvarSlet
  2. Ja, det synes jeg også. Jeg var også elle vild :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...