torsdag den 13. oktober 2011

Vestjyske kunstneres efterårsudstilling 2011


I dag åbner udstillingen for Vestjydske kunstneres efterårsudstilling. Det er en kunstnersammenslutning, som siden 1974 har haft deres efterårsudstilling i Holstebro forskellige steder. I år foregår det på Jens Nielsen og Olivia Holm Møller Museum. Min chef er medlem af denne gruppe og sammen med ham danner de en variete gruppe af både billedkunstenere, skulptører og kunsthåndværker, der behandler kunsten og deres eget felt på forskellige måder. I år har efterårsudstillingen en overordnet tema "Kærlighed". Det er spændende at se hvor forskelligt alle kunstnere har bearbejdet temaet. Det kan diskuteres af hvor god en kvalitet nogle af værkerne er, men der sker små interessante interaktioner mellem de forskellige værker, der forbindes af det der udstilles ude i rummet og det der foregår på væggene.

Jens Nielsen og Oliva Holm Møller Museum er åben fra tirsdag til fredag mellem kl. 12 - 16. Weekend fra kl. 11 - 17. Udstillingen kan ses fra d. 13. oktober til d. 13. november.
Nørrebrogade 1, 7500 Holstebro.

Jeg kan i øvrigt anbefale kunsthåndværkermarkedet på Jens Nielsen og Olivia Holm Møller Museum i weekenden d. 12. - 13. november (fri entré).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...