søndag den 15. juli 2012

Kreative bryllupsprojekter

 

Forrige uge skrev jeg et indlæg om de forskellige bryllupsrelaterede smykker jeg har lavet de sidste to år. I dag vil jeg skrive om alle de kreative projekter jeg havde i forbindelse med mit bryllup. For da vi planlagde vores bryllup, var jeg mest interesseret i de kreative projekter, som jeg selv kunne lave. Det startede med Save the date kort, efterfulgt af invitationerne.

Save the date kort
Invitation
Invitation inden i
Invitation bagside

Til vielsen lavede jeg fine kreative ting. F.eks. en kurv med sesamfrøposer og små vifter, hvor der på den ene side var dagens program og på den anden side et bærmotiv, som var vores gennemgående tema. Efter vielsen var der dejlig reception med hjemmelavede muffins, små bærtærter og cookies. Til kagebordet lavede jeg små kageskilte. Min mor er også meget kreativ og hun havde lavet min skønne brudebuket,som var lavet af ærteblomster og orkideer. Til mig selv, havde jeg lavet en hårdekoration af fjer, ferskvandsperle og en færdigkøbt hvid blomst.

Kurv med vifter og sesamfrøposer
Kageskilte
Kagebordet
Hårdekoration
 
Min mand og jeg, hvor jeg har mit fine hårdekoration på
Rund brudebuketten, som min mor lavede
Vielsen i parken på Nordborg Slots Efterskole

Efter vielsen havde vi inviteret gæsterne til middag om aftenen, hvor vi startede med en velkomstdrink. Mens vi nød velkomstdrinken kunne gæsterne forlyste sig med en fotovæg, som min far havde lavet. Det var bare så hyggeligt og sjovt. Her fik vi taget mange fine fotografier.
Blomsterdekorationer af ærteblomster, bær og efeu
Til selve brylluppet lavede jeg menukort, hvor der på bagsiden var små festlige regler. F.eks. var der nogle lyserøde elefanter gemt rundt omkring og fandt man dem, skulle de afleveres ved bord et. Bordnumrede havde jeg også selv kreeret af sten, hvor jeg limede tal på. Jeg kan huske jeg brugte frygtelig lang tid på dem, for jeg kunne ikke bruge hvilket som helst papir til det og jeg kunne heller ikke bruge hvilket som helst lim til det. Det mest optimale var kraftigt karton og det mest optimale lim var møbellak, der også gjorde stenen fin blanke. Ved bordene havde jeg også lavet små runde gaveæsker med lidt slik i. Blomsterdekorationer lavede jeg sammen med min og søstre og de blev super flotte.

Menukort
Bagside af menukort med festregler
Bordnumrene
Gaveæsker

Som en alternativ gæstebog lavede jeg et bryllupstræ, hvor gæsterne skulle sætte deres fingeraftryk samt skrive deres navn herunder. Jeg har efterfølgende lavet mange bryllupstræer, men de er også rigtig gode til fødselsdage.Jeg havde selvfølgelig også lavet en almindelig gæstebog.

Bryllupstræ
Gæstebog


6 kommentarer:

 1. Hold da fast mand! Hvor er det bare gennemført!

  SvarSlet
 2. Wau !! Gennemført til sidste detalje, super flot, genialt med den
  fotovæg - hvad er den lavet af ???


  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er lavet af to store plader, hvor min far har lavet en form for skelet bagpå, så væggen kan stå. Så har han skåret huller ud til rammerne, tapeseret den og sat rammerne fast.

   Slet
 3. Hej. Lækre ting og sager. Jeg gad godt have været gæst til dit bryllup. God idé med den fotovæg. Den vil jeg have i mente.

  SvarSlet
 4. Hold da op et stort arbejde! Er vild med fotovæggen, det var en sjov ide...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...