søndag den 4. november 2012

Nye emaljefarver fra mine nye brugte emaljeovn

I denne weekend har jeg endelige fået afprøvet min nye brugte emaljeovn. Det første jeg har lavet i ovnen er emaljeprøver på nye farver jeg har købt for nogle måneder siden.


Prøverne er lavet på kobber og på sterling sølv. På kobber pladerne har jeg lavet et stykke med farverne direkte på kobber, derefter på klar fondant og til sidst på opak (ikke gennemsigtigt) hvid bund. Ligeledes er farverne på sølvet i den ene side direkte på sølvet og ved siden af på klar fondant.


Selvom jeg har lavet emaljeprøver af de forskellige farver, kan man ikke altid stole på, at farverne kommer til se nøjagtig ud på andre emner. Jeg har lavet en stjerne udsavet i kobber, hvor jeg har brugt den orange emaljefarve på klar fondant. Den forskel jeg har gjort fra stjernen og selve emaljeprøven er, at jeg har slebet overfladen på stjernen. Prøverne har jeg ikke gjort noget på overfladen. Det næste jeg skal prøve er at lave den samme stjerne, hvor jeg ikke har slebet overfladen. Det bliver spændende at se, om farven nærmer sig emaljeprøven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...