fredag den 17. maj 2013

DM i Guldsmed 2013

Hvert år afholdes DM i Guldsmed i København, hvor årets udlærte og kommen udlærte lærlinge kan deltage. Dem som kommer på 1. og 2. pladsen går videre til de nordiske mesterskaber senere på året. I går blev årets DM i Guldsmed afholdt og jeg deltog.


Det var en utrolig intens dag. Vi mødte kl. 8.00 og kl. 9.00 gik vi i gang med en opgave, som vi havde frem til kl. 17 at udføre. Vi fik udleveret sølv og en støbt ring, som vi skulle arbejde videre på. Som det også ville foregå hvis vi var i en produktion. Ringen er en beholder, hvor vi i toppen skulle udføre en åbne og lukke mekanisme. Samt skulle vi også lave en kliklås til lågerne og sætte en bundring i.


Jeg nåede ikke at blive færdig. Jeg nåede at lodde bundringen i og lave åbne og lukke mekanismen. Men jeg nåede ikke at lave låsen og jeg nåede ikke at ordne overfladen. På trods af det, kom jeg faktisk på en 3. plads og vandt et gavekort til et værktøjs og materiale firma som hedder Frits Petersen. Hvor blev jeg overrasket og glad. Det bliver en super dag i dag.


I må alle have en fantastisk fredag :-)

8 kommentarer:

 1. Stort til lykke med 3. pladsen :)

  SvarSlet
 2. super flot klaret, hjertelig tillykke.....smuk og spændende ring :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med 3. pladsen. Super flot :)

  SvarSlet
 4. Tillykke Alice! Er DM i guldsmed en begivenhed man kan overvære? Det kunne jeg da godt tænke mig at kigge med op. Det lyder virkelig inspirerende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)
   DM i guldsmed kan man ikke overvære. Det er også for stressende med publikum på. Men jeg ved at de nordiske mesterskaber er det samme sted som smykke og modemessen til august, hvor man som gæst kan overvære de nordiske mesterskaber.

   Slet
 5. Hold da op, hvor spændende og en flot placering! :D Du laver sådan nogle lækre ting!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...