onsdag den 10. juli 2013

Indslag til bryllup

Jeg har ved de sidste mange bryllupper lavet et bryllupstræ, som har fungeret som et alternativ gæstebog. Men da jeg var til bryllup hos vores venner i lørdags, havde vi en anden ide. En ide jeg gerne vi dele med jer andre kreative folk i blogland.


Vi købte to Elephant Parade elefanter og malede den ene som brud og den anden som brudgom. Brude elefanten har lidt brude pynt på hovedet, men det kan man ikke rigtig se og brudgom elefanten har en fin lille sort hat på.
Til brylluppet skulle alle damerne skrive deres navn på brude elefanten og alle mænd på brudgom elefanten. Synes det fungerer rigtig godt som en alternativ gæstebog og det er også rart at vide at disse elefanter også er med at støtte et godt projekt. For Elephant Parade elefanter er ikke kun pynte genstand, det er også en velgørenhed, hvor nogle af pengene går til beskyttelse og forbedring elefanters forhold i Asien.

2 kommentarer:

  1. Hullo! Iam glad to see gour blog. Ilike it! If zou want come to see mz blog! Mz big love are driftwood bud Iam busy and with other things!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...