mandag den 3. februar 2014

Hjemmelavede gaver

Til julefrokosten i min familie, har vi som mange andre familier, pakkeleg. Det er bare noget af det sjoveste. I min familie, har vi aftalt at vi selv skal lave gaverne. Det går vi rigtig meget op i og det er bare nogle super spændende, sjove og finurlige ting der bliver lavet.

I år har jeg haft mange kreative projekter i gang og nogle af disse projekter, har jeg lavet lidt ekstra af, så jeg kunne have flere gaver med til pakkelegen. Jeg har lavet følgende:


Jeg nåede ikke at få taget billeder af de rigtige flettede ugler. Dog har jeg lavet en ekstra en, så jeg kan vise dem her på bloggen. Til pakkelegen lavede jeg tre ugler i tre forskellige størrelser. Opskriften til denne ugle har jeg fra bogen Jule-Fugle-Flet, men kan ikke lige huske om det var nummer 2 eller 3. Jeg skal have lavet flere, som jeg kan sætte på juletræet 2014. Jeg har i øvrigt brugt gavepapir.


Jeg lavede en masse stjerner af birkebark til mit eget juletræ og lavede nogle ekstra, som jeg også brugte til pakkelegen.


Det sidste jeg lavede er disse magneter af kobber, som jeg har givet tre forskellige emalje farver og stemplet med et flue motiv og efterfølgende strøet med sort emalje. De er bare blevet super fine. Kunne godt finde på at lave flere magneter med forskellige motiver.


Har du også lavet spændende hjemmelavede ting til pakkelegen ?

3 kommentarer:

 1. Hvor er de der bark stjerner bare fine, hvordan har du lavet dem?
  Det er da en god ide, at i skal lave pakkerne selv, det gør det lidt hyggeligere, det får jeg nok ikke indført i min familie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille
   Ja, de er bare fine de stjerner. For mange måneder siden, kunne man i Netto købe birkebark som var flade stykker. Så har jeg tegnet stjerner på bagsiden og savet dem ud og boret et hul til ophængs bånd eller tråd. Så sværere er det ikke :-)

   Slet
 2. Smukke smukke gaver du fik lavet.Jeg syns det er ikke noget som slår hjemmelavede gaver, så hatten af for dig.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...